И тази година "На тъмно freestyle" сцена на Spirit-a

 

Среща с най-атрактивните имена от българската алтернативна сцена

 

 

Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се лее от "На тъмно freestyle" сцената по време на тазгодишното, шесто поред, издание на най-големия музикален фестивал в страната – Spirit of Burgas. По традиция, организаторите на „Нa тъмно" са заложили на експериментални и алтърнатив стилове. Сред поканените да се включат в Spirit of Burgas 2013 са както новосъздадени музикални проекти и фичъринги, така и любими банди с наскоро представени парчета и нов репертоар.

 

 

 

 

Новият проект на Ерол и музикантите от Уикеда – General Yogurt, е сред участниците на "На тъмно freestyle". Миленита пък ще забие с новата си група Funky Miracle, които скорострелно завладяха клубния живот в страната с прекрасните си и оживени гигове. На сцената ще забият и варненците Pizza, които ще представят все още парещия си албум и ще изгреят с изцяло нов репертоар.

 

 

Млък

 

 

След двегодишно отсъствие, на "На тъмно freestyle" ще се завърнат и Млък. Твърдият саунд ще бъде подкрепен и от метъл-кор групата Cold In December, които пристигат в Бургас директно от балканското си турне.

 

 

Ямайските ритми са поверени на Gangjah Army band и Nrg D, които ще ни зарадват с изключително внушителната комбинация от натурално реге и денс хол. Бургазлиите Силует ще допринесат за доброто настроение с репертоар от новия си албум, а Петя Данкова ще покаже на всички защо с право я наричат българската Адел.

 

 

Чети и: Нийл Роджърс заби на феста в Гластънбъри

 

 

Едни от най-атрактивните артисти на сцената са Чугра Grand Orchestra, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите Воцек и Чугра и Нова Генерация.

 

 

В малките часове сцената ще превземат диджеите от Sci Fi Records – дъб степ и дръм енд бейс проект на български музикант, който живее и твори в Лондон, както и DJ Deepimpulser от Бургас.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу