За четвърта година страстно танго край морето

 

Среща на уникални тангероси в Black Sea Tango Marathon 2013

 

 

Още през 2010 г. Black Sea Tango Marathon постави един от най-красивите курорти по Северното Черноморие - Kaliakria Resort и България, за първи път на картата на свтовните танго сцени.

 

 

Вече четири поредни години, събитието събира повече от 100 участници от над 15 държави, сред които Швеция, Италия, Румъния, Австрия, Гърция, Германия, Франция, Холандия, Англия и други.

 

 

Днес стартира поредният, вече традиционен, Black Sea Tango Marathon, който в рамките на почти една седмица ще приюти едни от най-страстните тангероси, както и някои от най-добрите учители и танцьори на класическо аржентинско танго от цял свят.

 

 

Дните и нощите са запълнени с богата програма, в която участниците учат, забавляват се, танцуват, демонстрират своето изкуство. Милонги под звездите "на балкона на света" и танго на плажа ще дадат страст на лятото от 3 до 7 юли в Kaliakria Resort – едно събитие, което не трябва да се пропуска.

 

 

В рамките на Black Sea Tango Marathon 2013 ще се проведат специални семинари с Мойра Кастежано и Гастон Торели. Ще има и 6-часов танго семинар, както и допълнителни уроци по танго-валс и милонга, а в събота е нощта на демонстрацията им. Начинаещи и напреднали ще имат възможността да се присъединят към уроците и да се запознаят с различните стилове в танго.

 

 

Чети и: Кирил Ефремов и Камелия ще водят Мис България 2013

 

 

Във всички фестивални дни най-добрият световен микс от DJ имена на танго сцената ще поддържа настроението около басейна в Kaliakria с характерен стил и дълбоки познания на танго културата от нейните Златни години /20, 30, 40/. Тази година организаторите са поканили Bärbel Rücker от Дания, Analia La Rubia Del Giglio от Аржентина, Bachar Bitar от Германия и Konrad Krynski от Унгария.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу