Snoop Lion вече е в България

 

Концертът на звездата е тази вечер от 20.30 часа

 

 

Рано тази сутрин рапърът Snoop Dogg, известен вече като Snoop Lion, кацна на летище София с полет от Барселона. Дългоочакваният хип-хоп изпълнител пристигна в България в компанията на повече от 40 човека. Сред най-близкия антураж на певеца е и брат му. При своето кацане американската звезда сподели, че шоуто тази вечер не е за изпускане и ще очаква всички в залата. Подгряващ изпълнител на американската звезда ще бъде 100 Кила заедно с балет VS Dance.

 

 

За да бъде денят на самия концерт още по-вълнуващ ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец с начален час 15.00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на асфалтните сърфове. 

 

 

Чети и: Snoop Dogg пристига със сина на Боб Марли

 

 

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл. Освен много екшън  на скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от dance формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат "бой" помежду си. Естествено ще има и много рап музика представена от Dj Kalata (Unify).

 

 

Концврът на Snoop Lion в Арена Армеец е тази вечер от 20.30 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу