DJ Penny Metal идва на Spirit of Burgas

 

Тя е най-възрастната жена диджей, участвала на феста

 

 

Остават само няколко седмици до началото на шестото издание на Spirit of Burgas, а изненадите на "Нa тъмно freestyle" сцената тепърва предстоят!

 

 

Една от тях е DJ Penny Metal – може би най-възрастната жена диджей, чиято страст към фолклорната музика превръща сетовете ѝ в незабравимо приключение. За тези, които никога не са чували за нея - DJ Penny Metal е необикновен диджей, изключителен артист, който издирва музика и плочи из цяла Европа. Цялото ѝ творчество е подчинено на страстта ѝ към източноевропейската музика и конкретно - към руската фолклорна музика.

 

 

Чети и: София отбелязва Световния ден на бандеона

 

 

Смело смесва мелодии, които никой друг не би си и помислил да използва - от нейния пулт може да се чуе национален химн, смесен с полка, електронна музика и какво ли още не. Освен странната музикална комбинация, DJ Penny Metal гарнира изпълненията си с много чувство за хумор, непринуден контакт с публиката и... водка. "Твърдо съм убедена, че фолклорната музика е силно повлияна от местния алкохол" – казва тя и приканва всички: "Чакам ви в моя свят на щури мелодии!".

 

 

Това е второто ѝ шоу в България, а за първото си изпълнение тук споделя с усмивка: "Българската публика е абсолютно луда!"

 

 

Участието на DJ Penny Metal  на "Нa тъмно freestyle" сцената е на 28 юли, като тя ще бъде открита от най-младите участници във фестивала – Iron Sharks, които са на 7-8 години и ще бъде закрита от DJ Penny Metal, която със своите 50 г. прави възрастовия диапазон на сцената уникален.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу