Стан Колев застана зад пулта с гаджето си

 

Диждеят подготвя плажно парти

 

 

Стотици почитатели на хаус музиката имаха страхотния шанс да присъстват на първото за годината парти в България на Стан Колев. Световноизвестният DJ, чиято музика звучи дори и в сериала "От местопрестъплението – Маями", направи истински фурор в столичния Playground в Paradise Center в петък вечер. Феновете на електронния саунд се насладиха на изискани сетове и свериха часовник със световните тенденции в жанра.

 

 

Неочаквано до Стан Колев на пулта застана и приятелката му Боряна Костова, с която са заедно от 3-4 месеца. Тя също е DJ и в момента се радва на първите си успехи на сцената - правила е партита в Панама, Маями, Доминикана, Мексико и др. Боряна работи с 3 интернационални агенции, които ѝ уреждат участията и живее при Стан в Маями. Досега не са имали общи участия – съвсем спонтанно решили да се покажат за първи път заедно пред родна публика, защото и двамата се вълнуват от всичко, което се случва у нас. Отношението на Стан Колев към България си личи ясно и в музиката му: публиката буквално избухваше, когато Стан пускаше своите парчета с български фолклорни вокали.

 

 

 

 

Феновете се увериха, че световната му слава не го е променила като човек – той  остана на пулта близо 4 часа, снима се и се запозна с всички, които поискаха личен контакт с него. Разбрахме, че ще остане в България до 17-18 септември, като ще пътува за участията си в чужбина през уикендите. Да си идва през лятото е традиция за хаус звездата, но обикновено престоят му тук е за около месец. Сега се е съгласил да остане повече време заради приятелката си.

 

 

Чети и: Low Deep T отива при миските

 

 

Предстоят му партита в цяла България, основно по морето. В София обаче ще го видим и чуем само още веднъж – на 30 август Стан Колев ще е звездата на Sun and Moon Pool Party, което ще се вихри близо до Банкя. Стан призна, че ще му е много интересно да сравни реакциите на родните меломани, защото това ще е и единственото му парти на басейн в България, а в Маями той често пуска на типични американски Pool Party-та. Със сигурност предизвикателството да станат част от шоуто ще провокира и хилядите почитатели на Стан Колев у нас.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу