Лоши аренби момичета в битка за короната

 

Последната корица на Playboy предава короната на новата миска

 

На 26 юли Bedroom Beach в Слънчев бряг отново ще е домакин на конкурса Miss Bad Girl 2013.

 

За четвърта поредна година "лоши момичета" от цялата страна ще се впуснат в предизвикателството, за да спечелят короната. Miss Bad Girl е един от най-известните морски конкурси, който вече е със солидна история, а негов организатор и лицензиант е тв водещата и модел Ива Атанасова, чиято идея е по-скоро надпреварата да мине под формата на зрелищно шоу. Именно заради това всяка година конкурсът си има своето мото, което тази година е: "Dirty Dance".

 

 

Всяка една от участничките ще танцува и раздава сексапил на присъстващите в най-актуалния клуб на родното Черноморие. Борбата между претендентките ще премине в три тура под формата на шоу-спектакъл. Тази година конкурсът изцяло ще е в аренби стилистиката.

 

 

На сцената ще има "лоши" момчета и момичета, ще се рисуват графити, ще се танцува брейк, ще се слуша черна музика подбрана от специален DJ, а за финал ще влязат и в пряк двубой една срещу друга. Кандидатките са подготвили истинско рап шоу, в което ще танцуват, пея и дори имитират световни звезди. 

 

 

В първи кръг момичетата ще се представят със закачливи танци и ще покажат, че наистина имат остър език. Във втори кръг всяка една от претендентките ще предложи индивидуален танц и ще влезе в ролята на популярен аренби изпълнител. Най-атрактивен ще е третият кръг, където претендентките ще застанат една срещу друга и ще се надиграват с улични танци.

 

 

 

 

Водещ на Miss Bad Girl 2013 ще е Стилиан Димитров, един от най-известните имитатори в България и ръководител на школата Фейкед Старс, представяща известни култови персонажи и музикални изпълнения. Поп дивата Ан Джи, която наскоро се завърна от най-големия европейски фестивал за DJ в Сплит, ще се погрижи за доброто настроение на гостите в Bedroom Beach.

 

 

Чети и: Националният шамипонат по Въздушна китара идва в София

 

 

 

 

Лошите момичета ще бъдат оценявани от звездно жури, а негов председател ще е Мис България 2011 Ваня Пенева, която в момента се изявява като Ментор в тв риалити Мис България 2013 по TV 7. Короната на победителката в конкурса ще бъде връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова, която благодарение на Miss Bad Girl  краси последната корица на Playboy.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу