Editors, Zaz И DJ Penny Metal откриха Spirit Of Burgas

 

Днес забиват Wu-Tang Clan, Ъпсурт и Миленита

 

 

С интересни хедлайнери и много добро настроение започна най-големия музикален фестивал по българското Черноморие - Spirit of Burgas. И тази година сцените му са отредени за световни знаменитости от различни жанрове като Editors, Zaz,Wu-Tang Clan, Chase&Status, DJ Penny Metal, както и за най-интересните артисти от българската музикална сцена.

 

 

Графити майстори, арт-базар  и "На тъмно freestyle" сцената посрещаха всички в началото на фестивалната зона, а Meet The Star зоната се оказа едно от най-забавните места, където феновете сещаха любмите си артисти в непринудена обстановка, снимаха се с тях, вземаха си автографи.

 

 

Сцената откриха младите рок надежди Iron Sharks, а веднага след тях мощният глас на Петя Данкова и зашеметяващия бийтбокс на Pe4enkata привлякоха като магнит жадните за танци и добро настроение фенове.

 

 

 

 

След кратка пауза бургазлиите от Силует превзеха сцената и истински се забавляваха с вярната си публика, а Млък предизвикаха истински фурор и едно нестихващо пого, които беляза атмосферата. Градусът на настроението растеше пропорционално с настъпването на вечерта и в този момент на сцената се качи интересната формация Чугра Grand Orchestra, които освен постоянните си фенове, привлякоха погледите и слуха и на много други посетители.

 

 

Веднага след тях сцената избухна с взривоопасния саунд и речетативи на The Top Stoppers, които накараха да танцуват и най-уморените от обиколки между сцените посетители на фестивала.

 

 

Вечерта на сцената приключи с атрактивната DJ Penny Metal и DJ Mad Bear,който вече е добре познат на фестивалната публика. Много хора вече знаеха какво да очакват и от английската диджейка Penny Metal, заради предишното й изпълнение в България, но за неподготвените сета й беше истинско откритие и неподозирано добро настроение в малките часове на нощта.

 

 

А днес, във втория фестивален ден, "На тъмно freestyle" сцената ще открият Rewind, High Five и Pizza. Веднага след това щафетата поемат Nrg D & Gangjah Army и Cold In December,  за да я предадат в полунощ на Миленита и бандата й  Funky Miracle. Сцената ще закрият бургаските артисти от английския лейбъл Sci Fi Records, както и добрепознатия на морската публика DJ Deepimpulser. И тази вечер ще можете да се срещнете с изпълнителите в Meet The Star зоната не посредствено до сцената.

 

 

Чети и: Боян "Хелбобз" е шампион на София по Въздушна китара

 

 

Не пропускайте дапосетите и шатрата на "На тъмно", в която ще се заредите с добро настроение, фестивален дух и аксесоари по всяко време на вечерта. Там ще откриете и "черните котараци" на Миленита, която саморъчно ги е изрисувала на потници и тениски, както и най-новия диск на купонджиите Pizza.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу