Mark Knight посрещна изгрева на Cacao Beach

 

Solar Summer продължава следващия уикенд

 

 

"Цяла година очаквах участието си на Solar Summer в България. Това е най-доброто ми парти за 2013 година"- сподели с хилядите си фенове по цял свят в социалните мрежи британската денс машина Mark Knight, веднага след като посрещна изгрева на черноморския ни бряг. С 6-часов маратонски сет той отново показа майсторството си зад пулта и любовта си към българската публика, избирайки страната ни като една малкото парти точки, в които отбелязва 10-годишнината на своя лейбъл Toolroom Records. Преди да излети за Ibiza, той сподели, че в България се чувства като у дома си и ако имаше възможност би свирил всяка седмица у нас.

 

 

Парти маратона на Solar бе продължен в съботната вечер от основателя на култовия лейбъл Desolat Loco Dice, в компанията на Robert Dietz и една от институциите на лондонска сцена Enzo Siragusa. Признанието към организаторите на Solar от Yalta Club и родните фенофе беше на чист български "Благодаря", което Loco Dice публикува във Facebook и Twitter профилите си, заедно със снимка, на която ръкопляска на многохилядната публика по изгрев слънце.

 

 

 

 

Най-мащабното издание фестивала Solar Summer ще продължи следващия уикенд на Cacao Beach. На 9 август Solar ще събере на една сцена за  b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. За високия парти градус на дневното безплатно събитие на Solar на 10-и август ще отговаря резидентът на Yalta Club и Solar Summer Festival - Juan Alvarez, а вечерта ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold.

 

 

Чети и: Едно шуро балканско надсвирване в НДК

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу