VIP Brother търси папараци

 

Шоуто стартира конкурс "Стани папарак – снимай за VIP Brother"

 

 

Месец преди завръщането на най-успешното риалити шоу в ефира, VIP Brother има специална мисия за своите фенове. През август зрителите ще могат да спечелят популярност и страхотни награди в конкурса "Стани папарак – снимай за VIP Brother". Именно затова родните известни личности трябва да бъдат нащрек – независимо дали са на плажа, на парти или на друго място с приятели, от тази седмица по следите им ще бъдат стотици любители-папараци.

 

 

За да се включат в надпреварата, феновете трябва да заснемат ексклузивни кадри с популярни лица. Всички желаещи да участват трябва да направят папарашка снимка на известна личност, а след това да я качат тук.

 

 

Тримата най-талантливи фотографи, успели да уловят най-интересните и забавни моменти на звездите, ще спечелят VIP покана за големия старт на шоуто. Кои са те, ще определи продуцентският екип на предаването, а всички останали, включили се в конкурса, могат да спечелят други страхотни награди.

 

 

Чети и: Mark Knight посрещна изгрева на Cacao Beach

 

 

Снимките в “Стани папарак – снимай за VIP Brother” трябва да бъдат изпратени до 31 август. Фотографиите,  които отговарят на общите правила на конкурса, ще бъдат достъпни в специална галерия на официалната фен страница на шоуто във Facebook.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу