Миленита подгрява Manu Chao в София

 

Французинът ще забие у нас на 16 септември

 

 

Както вече беше обявено, "Manu Chao La Ventura" ще посети отново София на 16 септември 2013 по покана на Loud Concerts и Клуб Строежа. Дългоочакваното завръщане на френския музикант с испански корени ще бъде подкрепено и от български изпълнители. Преди Manu Chao, на сцената ще се качи Миленита, заедно с лайв групата си Funky Miracle.

 

 

Изпълнителката на "Черни котараци" и станалите вече любими на фенове ѝ песни като "Да ти го начули", "Пия за Мария", "Вевеве сеир беге", беше избрана лично от Manu Chao за ролята на откриващ артист. Лайв записи от последните няколко супер успешни концерта на Миленита & Funky Miracle на фестивали в България привлякоха вниманието на французина с изключителната си енергия и парти настроение.

 

 

В последните години Миленита се изявавя и като актриса, като вече има зад гърба си главна роля във филма "Лора от сутрин до вечер" и участие в хитовия сериял "Под прикритие".

 

 

 

 

От пролетта на тази година Миленита концертира все по-активно из клубовете в страната с новата си лайв група Funky Miracle. Седемте момчета от бандата обогатяват парчетата ѝ с изключителната енергия на брас секцията и динамичния ритъм на фънк, реге и ска звучене, което неминуемо превръща всяко тяхна поява на живо в арена за безспирни танц. Сполучливата комбинация от харизматичното присъствие на Миленита и безспорния талант на музикалното чудо Funky Miracle печели все повече фенове на формацията.

 

 

Чети и: VIP Brother търси папараци

 

 

Специално за концерта на Manu Chao Миленита ще подготви няколко песни на испански, които със сигурност ще се отдадат перфектно на родената в Куба певица.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу