"Остава" правят концерт за 21 години

 

В Борисовата градина групата представя и новия си сингъл – "Бесен"

 

 

В началото на месец септември група "Остава" ще отбележи своята 21-годишнина на сцена с лайв в столичната Борисова градина, клуб "Маймунарника". Събитието ще се състои на 3 септември, вторник. Става традиция групата да събира приятели и фенове на ежегодния си голям летен концерт – миналата година близо 2000 души присъстваха на юбилея на Остава.

 

 

Групата се налага в България в края на 90-те години и оттогава до днес се ползва с реноме на една от най-слушаните, гледаните и продуктивните родни формации, с неизменните си чести и запомнящи се изяви пред публика. В състава на Остава влизат Свилен Ноев - вокал, Георги Димитров Георгиев - китара и вокал, Боян Петков – бас-китара, Даниел Иванов - барабани и Александер Марбург - китара.

 

 

Момчетата от "Остава" могат да се похвалят със 4 издадени студийни албума, 2 концертни диска, много хитови парчета, награди и участия на европейски фестивали като Sziget, EXIT, Best Fest, Spirit of Burgas, Elevation. Групата е подгрявала световни имена като Lenny Kravitz, Placebo и Ladytron.

 

 

Чети и: Pink Martini ще представят у нас новия си албум

 

На 3 септември (вторник) всички фенове на Остава ще могат заедно с тях да изпеят най-големите им хитове "Шоколад", "Rock'N'Roll Song Designer", "Понеделник", "Ще дойдеш ли с мен?", "Поля от слънчогледи" и още много други.

 

 

В сетлиста ще бъдат включени и съвсем нови песни, като например най-новия сингъл на групата – "Бесен" - от предстоящия им албум, който ще бъде факт съвсем скоро. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу