Стан Колев забива на Cacao Beach за рождения си ден

 

Диджеят празнува с приятелката си

 

 

На 31 август, известният DJ Стан Колев, ще отпразнува собствения си рожден ден с парти, на което главно действащо лице зад пулта ще бъде самият той. И този път сетът му ще оживи публиката на плажния клуб Cacao Beach със своите грабващи мелодии, хипнотизиращи вокали, елегантно внесените в музиката му елементи от автентичния български фолклор и с въздействащите си акорди, лупове и бас линии.

 

 

Стан заминава да живее в Маями още в ранните години от своя живот. От 1996г. той започва да продуцира собствена музика, ориентирана главно в жанра progressive house. Вдъхновен от родния фолклор, той  успява да пробие с трака "Де Мома Де" в UK Top 40 Dance Chart. Парчето му донася световна популярност, а след завидна дискография от тогава до днес той се превръща в един от най-продаваните артисти в Beatport.

 

 

 

 

Като DJ, Стан Колев е бил резидент на клубове като "The Living Room", "Opium", "Prive" и става един от пионерите на така наречения Miami South Beach Sound – звученето, което винаги те кара да се разтанцуваш на дансинга, независимо дали си на плажно парти или в някой градски клуб. След резидентството по клубовете на Маями, Стан започва да получава покани като DJ за такива престижни места като Зимната Музикална Конференция в Маями -  WMC (Winter Music Conference), "Cielo" (Ню Йорк), "Ibiza" (Вашингтон), "Sancturay" (Дубай), "Progressive Daddy" (Москва).

 

 

Чети и: Благотворителнo за рождения ден на Майкъл Джексън

 

 

Авторските му тракове влизат в компилации на такива известни имена като Hernan Cattaneo, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Nick Warren, на такива значими музикални брандове, какъвто е Global Underground, както и в така прочутата серия Buddha Bar. Сред по-популярните му колаборации са тези с швейцарската хаус принцеса Dinka, Chris Reece, Mat Darrey, израелският DJ и продуцент от Тел Авив Matan Caspi.

 

 

Празничната вечер, с която на Cacao Beach ще изпрати най-летния месец в годината и ще отпразнува рождения ден на диджея, ще стартира в 23:00ч. на 31 август, петък. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу