Пара па па па, митничарят е звезда

 

Нов хит, сибирско чудо и 15-годишен талант в X Factor

 

 

От снощи всички зрители на Нова си тананикат "Пара па па па, митничарят е звезда". Дуетът на двамата счетоводители от УНСС роди нов хит, който бързо набира популярност в мрежата. Борис и Николай са колеги от университета и песента е посветена на "козлето" Ники, както го определи Мария Илиева, след като изгледа неговия танц. Борис пък има музикално родословие – баща му е известният диджей Tony G, който е с професионално музикално образование – специалност "обой" в Музикалната академия. Двамата споделиха, че песента е измислена от Борис и е посветена на Ники. Вдъхновението му дошло, когато имал висока температура. Тогава Ники му помогнал с "5 лева, 2 ракии и една торба череши".

 

 

Отново прецедент в българския X Factor. След като Богомил стана част от финалистите и дори зае 2-ро място в първия сезон, екипът на шоуто за втори път ще трябва да иска специално разрешение и за 15-годишната Ана-Мария. Стипендиантка на фондация "Димитър Бербатов" изпя песента Halo на Бионсе, като призна, че голямата ѝ мечта е да пее на голямата сцена и да запише дует именно с известната певица. Нейното изпълнение изключително много развълнува журито - Мария Илиева възкликна "Това е X Factor", а Любо се разплака и коментира, че именно това е смисълът на сцената. Ана-Мария е печелила музикални конкурси у нас и в чужбина, като е била специален гост и за откриването на българска чешма в Лондон.

 

 

 

 

"Сибирското чудо" – само за една нощ 27-годишната Виктория Куприна от Русия се превърна в любимка на България. Тя представи песен от нейната втора родина – България – "Обещай ми любов" на Силвия Кацарова. Броени дни след фурора ѝ на сцената на X Factor тя сключи брак с нейния любим мъж Георги, който я изнесе на ръце от сцената.

 

 

Петър, на 33 години, очарова публиката с изпълнение на "Caruso" и накара дори взискателната Саня да заплаче, без да може да спре от вълнение.

 

 

Следващият епизод – 3-ти на музикално шоу №1 в света X Factor, очаквайте на 13-ти септември, 21.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу