Готови ли сте за Kubeti "Plug & Play tour"?

 

Новите звезди на българската музика VenZy,  Михаела Филева,  Били Хлапето и Lexus  тръгват на национално турне

 

 

VenZy, Михаела Филева, Били Хлапето и Lexus тръгват на първото си национално турне на 9-ти октомври в Благоевград. Младите звезди на Монте Мюзик стартират проекта Kubeti "Plug & Play tour" и подготвят 90-минутно шоу с музика на живо, мултимедиа, и много игри с феновете по време на концертите.

 

 

"Много се вълнуваме – споделя VenZy, това е първото ни турне в зали с професионално озвучаване, ефектно осветление и репетиране с музикантите, а от Монте Мюзик и Кубети са подготвили невероятни награди за публиката, сред които уникални слушалки с логото на турнето".

 

 

"Емоцията ще е много силна – допълва го Михаела Филева, във всеки град ще има един победител, който ще се качи на сцената да пее с нас, подготвили сме и бекстейдж изненади за феновете и многото интерактивни игри, които ще съпътстват турнето във фейсбук на kubetigames. Феновете ще играят за невероятни награди, като 3D принер и един необичаен ден с  ВенЗи!"

 

 

Програмата на концертите включва най-големите хитове на изпълнителите: "Под открито небе" (VenZy), "Башмайсторска" (Били Хлапето, Dim4ou & Lexus), "Когато ти трябвам" (Били Хлапето & Михаела Филева), "Опасно близки" (Михаела Филева & VenZy), "А дано, ама надали" (Графа, VenZy & Михаела Филева), както и новите: "Приливи и отливи" (Михаела Филева), "Слънчеви дни" (Били Хлапето & Дивна).

 

 

Изненадата на турнето ще са два сингъла, които ще бъдат чути за първи път на сцената на турнето, те са на VenZy и Били Хлапето & Lexus.

 

 

 

 

Среща лице в лице с идолите си ще имат феновете от Благоевград (9-ти октомври) – зала "Яворов", Пловдив (11-ти октомври) – Дом на културата "Борис Христов", Бургас (15-ти октомври) – Дом на Нефтохимика, Варна (17-ти октомври) – Зала 1, ФКЦ, Велико Търново (18-ти октомври) – МДТ "Константин Кисимов". Големият финал е на 24-ти октомври в София - Зала 3 на НДК.

 

 

Билети за турнето се продават от eventim.bg, НДК и в деня на концертите по градовете. Цените са от 5 до 10 лева, а покупката им дава възможност за печелене на уникални награди по време на концертите. Билети можете да спечелите и на kubetigames.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Успех на сладурите!

Още Шоу