Благотоворителен концерт на Камен Донев

 

Актьорът ще играе и пее благотворително за изгорялата  зала на Драматичния театър в Пловдив

 

 

Камен Донев и неговия екип ще направят зрелищен спектакъл в емблематичното за Пловдив заведение Библиотеката. Собственикът Гаро Узунян предоставя клуба безвъзмездно за благотворителната инициатива.

 

 

Билетите за бутиковия концерт са на цена от 30, 40 и 50 лева и ще се продават на касата на Драматичния театър "Н. О. Масалитинов" и на място.

 

 

Певицата Нина Николина и актрисата Елена Бозова са част от 12-членния оркестър "Оркестърчи", който от 23 часа ще се качи на сцената в името на благотворителната кауза - възстановяването на голямата зала в Драматичния театър. Всички изпълнители участват безвъзмездно, а приходите ще бъдат внесени по набирателната сметка на театъра.

 

 

Чети и: Готови ли сте за Kubeti "Plug & Play tour"?

 

 

Актьорът, който от години играе своите спектакли под шапката на Драмата, показа голямото си сърце и подкрепи колегите си от Пловдив в трудния момент. На 21 октомври от 19 часа той ще изиграе спектакъла "Възгледите на един учител: Лекция № 2 за всеобщата просвета“. И както самия Донев казва: „Простотията, мързелът и завистта убиват вдъхновението в България, а мехлемът срещу тях е да влезеш в библиотеката и да четеш.“

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу