Rudimental идват в София на 14 декември

 

Зала Христо Ботев ще бъде сцена на първото шоу на британската сензация у нас

 

 

На 14-ти декември, английската формации Rudimental, ще iизнесе първото си шоу в България.

 

 

В Зала “Христо Ботев”, британската drum‘n’bass сензация ще взриви българските си фенове с неповторим DJ set, с който ще представи дебютния си албум "Home".

 

 

Зад името Rudimental стоят музикантите Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor и DJ Locksmith, които с лекота пилотират през различни музикални жанрове, но основно залагат на drum‘n’bass звученето. Четиримата пишат и продуцират музиката си абсолютно сами, единствено за вокалите привличат световни имена като Emeli Sandé, Alex Clare, John Newman, Foxes, но също така и не толкова популярните Ella Eyre, Sinead Harnett и др.

 

 

Това е групата, която успя само за година да набере изключителна популярност в цял свят. но и да окупира класациите, като едно от най-свежите имена на музикалната сцена в момента.

 

 

Звездата на Rudimental изгря през 2012 г., когато сингълът "Feel the love", с участието на певеца John Newman, оглави класациятна Великобртитания за сингли. Последващите две парчета "Not Giving In" и "Waiting All Night"  също завладяха челните места на класациите, а дебютният им албум получава приза за най-добър албум на годината от Barclaycard Mercury 2013. В България той е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Scorpions забиват у нас преди Коледа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу