Tri-O-Five връщат лятото с новото си видео

 

Групата ще представи клипа към първото си реге парче в Sofia Live Club

 

 

На 2 ноември от 23.00 часа в Sofia Live Club Tri-O-Five ще върнат лятото с премиерата на новото си видео, което ще представят със специален концерт. Песента "I don't Wanna Go" представя групата в непозната светлина – обичайното им соул фънк и груув звучене тук е ориентирано към слънчевите вибрации на регето.

 

 

Лежерното настроение в парчето е допълнено от солото на тромбон на Вили Стоянов от Brass ViliDJ – един от гост музикантите в дебютния албум на Tri O Five - Travelling. Затова специално за концерта в събота той ще се присъедини към Майкъл Флеминг, DJ Илко, Антони Рикев и Десислав Иванов и ще изпълни заедно с тях новото им парче. Вечерта ще продължи с всички хитове от първия албум на групата, нови песни, както и специално подготвен сет от кавъри. И за да е пълно преживяването, публиката ще може да се наслади на 3D Mapping шоу – прожекция от авторски триизмерни визии върху неравна повърхност.

 

 

Вечерта ще започне с енергизиращ DJ сет от Ilkо и ще продължи със селекция от Mustache Love.

 

 

Новият клип на Tri O Five е продуциран от Silvernoise в лицето на Александър Сано и Георги Грозданов и Music Clinic Records. Всички, които са нетърпеливи да се потопят в атмосферата му, могат да надникнат зад кулисите в линка:

 

 

 

 

Чети и: Bass Romance = Phaeleh + Dub Phizix + MC Strategy

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу