"Къртицата" 2 търси герои

 

Шоуто обяви кастинг за новия сезон

 

 

Най-мащабното риалити шоу, правено у нас,"Къртицата", се завръща с втори сезон по TV7. Желаещите да се впуснат в най-разтърсващото преживяване в живота си могат да се регистрират за участие на сайта на шоуто – , до 3 януари 2014.

 

 

И в новия сезон, Базата на КЪРТИЦАТА ще обитават големи български звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто. Наградата във формата отново е 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще извадят у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират. Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде, разбира се, "Кой е Къртицата?", а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в най-голямото предизвикателство за съобразителност и наблюдателност в българския ефир.

 

 

В първия сезон на КЪРТИЦАТА взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници те изживяха най-голямото приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на три месеца.

 

 

Победител в първия сезон на Къртицата е Любомир Жечев, а Къртицата – Кирил Ефремов, беше разкрита от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв.

 

 

Чети и: Вяра Атова празнува рожден ден в Studio 5

 

 

Финалът на Сезон 1 на КЪРТИЦАТА стана най-гледаното предаване, изпреварвайки програмите на bTV, NOVA и БНТ. Средно 25% от активната аудитория (TG All 18-49) проследиха грандиозния над шестчасов финал, а пикът на живото предаване от Базата на Къртицата закова пред екрана близо половин милион души от цялата телевизионна публика (TG All 4+). За трите месеца на излъчване на Къртицата пазарният дял на TV7 в праймтайма увеличи със 78% (TG All 18-49).

 

 

Продуцент на приключенското риалити отново е ”Междинна станция”. Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят.

 

 

Оглеждай се за сигнала на Къртицата!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу