DJ Gabriel с празничен сет за 8 декември

 

За парти градуса ще помагат Boris Radin & Alexander K

 

 

Навръх 8 декември един от най-популярните диджеи на българската хаус сцена – DJ Gabriel ще бъде главно действащо лице в историческото първо студентско парти в Bar Blow. Към топ артиста от лейбъла Little Diamond Records на пулта ще се присъединят и Boris Radin & Alexander K, които ще добавят свой почерк към опияняващите хаус ритми в осмодекемврийската нощ.

 

 

Стилът на DJ Gabriel се характеризира със запомнящ се микс от дийп хаус, тек-хаус с  прогресив и минимъл  елементи и техно. Няма как да бъдат сгрешени и запомнящите се вокали и силно изразената бас линия на три грамофона. При това Gabriel е не само DJ, но и певец, текстописец, клавирист, продуцент и класически и джаз пианист.

 

 

Със сетовете си Dj Gabriel е обиколил най-големите сцени и престижни форуми за електронна музикa у нас и зад граница. Пускал е във Франция, Марсилия, Сен Тропе, Амстердам, Париж, Виена. Участвал е в партита на Metropolis, Solar, Samsara Beach, NATO Street Parade (Sofia), Sreet Parade ( Vienna, Sofia), Air Dance (Sofia), Music Revolution Festival (Sofia), XPoint Festival.

 

 

Списъкът с имена, с които е делил една сцена е дълъг - Sven Vath, Carl Cox, John Digweed, Sandi Rivera, Umek, Pedro Delgardo, Misjah, Miss Wendy и много  други.

 

 

Всички присъстващи в Bar Blow на 8 декември ще бъдат не само издухани от невероятния саунд на ексклузивното диджеи трио, но и ще могат да се възползват от множество промоции и изненади, предвидени от екипа на клуба специално за празника.

 

 

Чети и: СкандаУ записаха "РитъмЪ"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу