Четвърти концерт на D2 за Коледа

 

21 декември  (събота), Mixtape 5, 21:00 часа

 

 

За четвърта поредна година D2 ще изнесат коледен концерт с много изненади за най-верните си фенове в дните преди Коледа, като този път лайвът е в клуб Mixtape 5, на 21 декември (събота). Специални гости са Стенли и Дани Ганчев от Тангра, защото по традиция D2 канят за коледния си концерт артисти, с които са работили активно през изминалата година.

 

 

Сред предишните гости са били Любо и Дичо, а поводът да поканят творческата половинка на Тангра е юбилейният концерт за Александър Петров, който D2 организираха, преминал при огромен успех. Освен че ще изпълнят заедно със Стенли и Дани Ганчев класиките им „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, D2 са подготвили своя версия на култовата им песен „Черно-бяла снимка”. От собствените си песни D2 ще забият ударен сет от хитове, който ще бъде малко над 2 часа и ще представи всички лица на бандата.

 

 

Чети и: DJ Gabriel с празничен сет за 8 декември

 

 

Другата голяма изненада за феновете ще бъде премиерата на два нови видеоклипа на D2 преди лайва – unplugged версия на парчето „Секс, лъжи и музика” и видео към новата песен "Deadman". Подгряващи групи ще бъдат победителите в конкурса за най-добра училищна група “Голямото междучасие” Downer Kill, и CRUSH - победителите на фестивала за авторска рок песен „Силата на Рока”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу