Рут Колева с концерт за Коледа

 

На 25 декември певицата подготвя специално шоу

 

 

В Коледната вечер Рут и музикантите от бенда й ще празнуват заедно с гостите в Sofia Live Club. Превърналият се в традиция концерт до момента винаги е събирал всички меломани, избрали да останат в столицата на 25 декември. За трети път празникът в Sofia Live Club ще се случи с музиката на Рут.

 

 

На Коледа тази година певицата ще изпълни песни от новия си албум „RUTH“, който в края на октомври беше представен с голям концерт във Военния клуб и малко след това получи адмирациите на един от най-големите музикални продуценти в световен мащаб - Марк Ронсън. Той сподели в профила си в  Twitter, че албумът на Рут е „невероятен“.

 

 

Освен новите композиции, на 25 декември за всички приятели на нейната музика Рут ще изпълни и най-обичаните песни от предишните ѝ албуми.

 

 

Специалната атмосфера на Коледа ще бъде допълнена от тематични  изпълнения, в интерпретация на Рут и групата ѝ. Сред композициите, които музикантите подготвят за коледния концерт, е „Have Yourself A Merry Little Christmas“.

 

 

Чети и: Beyoncé пусна нови дати за европейското си турне

 

 

На 25 декември Рут ще зарадва почитателите си и с мобилно приложение, в което феновете ще имат достъп до нейна музика, снимки, видеа и ексклузивно съдържание, достъпно само там. Подобна апликация имат всички големи изпълнители в света и фактите показват, че с времето това е доказано успешна платформа, която улеснява и подобрява комуникацията между артиста и публиката. Рут е първият български изпълнител с мобилно приложение.

 

 

И както подобава за истинския празник, следващата сряда някои от посетителите в Sofia Live Club ще си тръгнат оттам с подаръци.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу