Дони става част от екипа на "Големите надежди"

 

Десетки малки претенденти се явиха на кастингите в първия – Враца

 

 

Едно от най-утвърдените имена на българската музикална сцена става част от екипа на най-новото шоу на Нова – „Големите надежди”. Това е Дони, който ще бъде музикален продуцент на формата, и заедно с останалите членове на екипа, ще има отговорната задача да открие най-талантливите пеещи деца на България.

 

 

В голямото търсене на големите надежди в неделя той постави началото на кастингите на шоуто във Враца. „Щастливи сме, че Дони прие поканата да бъде част от предаването. Разчитаме на неговия дългогодишен опит не само като музикант, изпълнител и композитор, но и като професионалист с отличен нюх към таланта”, сподели Магърдич Халваджиян, продуцент на шоуто.

 

 

Десетки малки претенденти се явиха на прослушванията. Сред тях бяха музикални таланти както от Враца, така и от съседните градове като Монтана, Видин, а така също и Ботевград и дори Мездра. Придружени от развълнуваните си родители, малчуганите се представиха с по две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, за да докажат, че заслужават да излязат на голямата сцена.

 

 

След Враца, следващият град, който ще посрещне кастингите на „Големите надежди”, е Велико Търново (днес), когато старата столица ще защити музикалните си традиции. След тях прослушванията ще продължат в Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари).

 

 

Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу