7-годишна пее на китайски на кастин навръх рождения си ден

 

Малчуганите фенове на Лили Иванова

 

7-годишно момиче пя на китайски – това се случи по време на кастингите за най-новото шоу на Нова „Големите надежди” в Пловдив. На въпроса защо е решила да изпее точно тази песен, талантливото момиченце сподели, че я е чула на премиерен спектакъл на Камен Донев.

 

 

Оказа се, че малката участничка има рожен ден днес и с явяването си на кастинга е сбъднала своя мечта. Източноазиатски музикален избор бе направила и друга 7-годишна дама – тя впечатли с безупречно рапиране и уникално изпълнение на „Гангам Стайл“ на корееца Сай.

 

 

Извън китайските и корейски изненади обаче, най-често изпятата песен в Пловдив, а и в останалите градове, е „За тебе бях“ на Лили Иванова. Малките таланти демонстрираха не само сериозна вокална подготовка, но и доста разнообразен репертоар – от класически парчета на Queen и The Everly Brothers до съвременни поп изпълнители от световната сцена и имена като Адел, Риана, Майли Сайръс и други.

 

 

 

 

Така в рамките на два дни Пловдив доказа, че талантите от града са сериозни претенденти, с отлични музикални и артистични качества. Досега екипът на „Големите надежди” мина през Враца, Велико Търново, Русе, Добрич, Варна, Бургас и Пловдив, като предстоят и последните две спирки от кастинг маратона – Благоевград (4 февруари) и финала в София (от 3 до 5 февруари).

 

 

Чети и: Дони става част от екипа на "Големите надежди"

 

 

Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу