Къртицата 2 ще живее в готика

 

Филмова атмосфера и тайнствени внушения ще витаят на първия етаж в базата

 

 

"Виждали ли сте замъка на Батман? Е, нека кажем, че участниците в "Къртицата" 2: Разтърсване" ще живеят на подобно място!" Така дизайнерите Базата поедигнаха завесата около мястото, което съвсем скоро ще обитават известните и неизвестни участници в шоуто.

 

 

Дизайнерското студио е превърнало първия етаж на Базата в готически замък. Помещението е с площ от 300 кв.м. Каменен под, готически арки, елементи от ковано желязо, каменна камина и  огромна кръгла рицарска маса, на която ще могат едновременно да сядат всички участници. Това само час мрачния интериор на шоуто. Специално изработени скулптури на зловещи двуметрови   гаргойла ще пазят стълбището към втория етаж на Базата.

 

 

Цялата мебелировка на първия етаж е правена специално за шоуто, защото магазините не предлагат подобно готическо обзавеждане.

 

 

 

 

"Още с първите епизоди очакваме да се създаде мощен тренд в предлагането на готически интериор и глад за внос на подобни мебели:, прогнозират дизайнерите.

 

 

Чети и: God Is An Astronaut ще свирят в София

 

 

Вторият етаж на Базата, както и Арената  и специалните помещения все още се пазят в тайна, но със сигурност стилът коренно ще се различава от готически замък и ще предлага провокации в ултрамодерна стилистика. Продуцентите уверяват, че ще бъдат  по-модерни и мащабни от всичко, което сме виждали до сега в телевизионния ефир.

 

 

Шоуто на сезона "Къртицата 2: Разтърсване" ще можете да гледате съвсем скоро в ефира на TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу