Bobo & The Gang пускат лайв концерт в интернет

 

Шоуто можете да гледате на 16 февруари

 

 

Рапърът Бобо, който наскоро обра годишните хип-хоп награди като си тръгна с приза за "Най-добър R'n'B артист – мъж" и "Най-успешна колаборация със световна звезда" за парчето си с американската легенда Redman "Paari", вече е готов със следващия си проект – лайв шоу с бандата си Bobo & The Gang, което ще има премиера в Интернет на 16 февруари (неделя).

 

 

 

 

Bobo & The Gang е единствената лайв хип-хоп банда в България. В нея влизат: Yaro – B (вокали), Ивайло "Topsun" Стайков (кийборд), Борис "Jaka" Спасов (програминг), Стойко Милев (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (китара).

 

 

Bobo & The Gang са свирили на главната сцена на фестивала Spirit of Burgas през 2012, както и са подгрявали артисти от ранга на KRS-One, а за клубните им джемове се носят легенди. Лайв изпълнението им ще включва 8 парчета в стилове вариращи от фънк до реге през олд-скул хип-хоп като вместо на хитовете Бобо и компания са заложили на тракове за ценители.

 

 

Чети и: Македонецът Слаткаристика с концерт в София

 

 

Видео продукцията пък е дело на проекта StudioLive, който дебютира с лайва на Bobo & The Gang като амбицията му е да издава по няколко мини-концерта на култови банди всяка година. Концертът на Bobo & The Gang ще се разпространява през официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу