Милица Гладнишка жури в "Като две капки вода"

 

Чаровната актриса ще заеме своето място на катедрата на 10 март от  20.00 часа по Нова

 

 

Любимката на зрителите от първия сезон на "Като две капки вода" Милица Гладнишка се завръща в най-забавното шоу за преобразявания. Този път обаче тя няма да влиза в ролята на световни и наши музикални звезди, а ще оценява изпълненията на 8-те участници.

 

 

"Нямам търпение "Като две капки вода" да започне. Само не знам как ще се стърпя да не изляза на сцената и да попея и аз", коментира шеговито Милица и обеща, че ще бъде много справедлива и ще се забавлява от все сърце с новите превъплъщения.

 

 

Миналата година тя стана като две капки вода с 12 наши и световни звезди, а сред най-запомнящите ѝ роли бяха тези на Адел – за която продуцентите от Endemol изпратиха специални похвали, на Стивън Тайлър от Аеросмит, Валя Балканска.

 

 

 

 

Милица безапелационно си спечели титлата "Мис усмивка" и възможността да бъде част от журито. Сега тя застава там до Маги Халваджиян и Хилда Казасян, а членовете на журито тази година ще бъдат четирима.

 

 

Как ще се справят новите участници в "Като две капки вода", ще видим на 10 март от 20.00 часа по Нова. А кой ще бъде четвъртият член на журито, ще видите в понеделник в "На кафе", където Маги Халваджиян, Зуека и Рачков ще обявят името му.

 

 

Чети и: J Balvin с първи концерт в София

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу