Парти за регенерация на радио "Реакция"

 

Shaker Maker, Марто от Строежа, Soregashi, DJ Onzy и Lazy Face пускат в подкрепа на студентското радио

 

 

Студентското радио "Реакция" организира парти на 21 март в "Тънка червена линия" с петима от популярните лица на нощна София. Ентусиастите от екипа на радиото се нуждаят от подновяване на техниката в Студио 69 и затова са решили да съберат в една вечер петима диджеи и да организират парти срещу символичен вход. Кодовото название на събитието е "Регенерация за радио "Реакция" - цъфни с 3 лв., за да вържем".

 

 

"Обичаме си радиото и се стараем да си осигуряваме основните консумативи и разходи с помощта на различни проекти. За съжаление е трудно на нас като студенти да отделяме освен ентусиазма, времето и енергията си, допълнителни средства за остаряващата техника в Студио 69, както и за някои такси, които като онлайн медия трябва да покриваме", обяснява Стела Михайлова, част от екипа на радио "Реакция". "Освен радиото, обичаме и партита, затова решихме да организираме събитие и с даренията от него да си позволим да обновим и подобрим техниката в студиото или поне част от нея".

 

 

Чети и: Криско не бил плагиат - има фактура

 

 

Зад радиото застават и познати имена от софийската клубна сцена, които ще пускат разнообразни ритми за всички, които посетят "Тънка червена линия" на 21 март. Диджей екипът, който ще се грижи за шумната регенерация на радио Реакция включва Shaker Maker, Марто от Строежа, Soregashi, DJ Onzy и Lazy Face.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу