"Swing The Spring" пролетнo със Сентиментал Суингърс

 

Вера, Деси и Рони ще разцъфнат с пролетта на сцената на Sofia Live Club на 28 март

 

 

"Swing The Spring" е мотото на предстоящото пролетно шоу на Сентиментал Суингърс. На 28 март, от 22:30 часа те ще завладеят сърцата на всички, които мечтаят за новия сезон и нови суинг емоции. Мястото е Sofia Live Club, а заедно с трите дами на суинга на сцената ще бъдат музикантите от Михаил Йосифов Секстет.

 

 

За всички, които дойдат в клуба, ще има безплатен урок по танци. Професионалистите на дансинга ще подготвят всички ентусиасти за танци с Вера, Деси и Рони и ще им покажат тайните стъпки на суинга. Концертът ще започне с енергичната селекция на диджейското дуо The Smugglers Collective. Двамата герои зад пулта няма да оставят публиката, докато и последният гост на вечерта не стане на крака за свежите танци под звуците на суинг и рокендрол.    

 

 

Като продължение на запомнящата се вечер, Сентиментал Суингърс организират и специална танцувална среща с всички деца, които имат желание да танцуват. Така тези, за които не е било достатъчно преживяването на 28 март, могат да продължат емоцията и да я споделят с децата си, като ги доведат на открит урок по суинг. Той ще се случи в неделя, на 29 март, от 14:00 до 16:00 в залата на Lindyhop.bg. Чрез събитието за най-малките Вера, Деси и Рони ще направят и подарък за младежите от няколко столични домове за деца, лишени от родителска грижа. В края на миналата година те вече осъществиха една такава среща, която донесе истинска радост на децата и със сигурност направи един техен ден по-усмихнат и незабравим.

 

 

Ако искате да вкусите пролетта в пълното й великолепие от цветове и емоции – направете го с музика. Swing The Spring!

 

 

Чети и: Парти за регенерация на радио "Реакция"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу