Михаела Филева и Светльо с най-добра самба

 

Сани Жекова превзе "пистата" на Dancing Stars

 

 

Напрежение, драма, желание за победа и състезателен хъс - на всичко това станахме свидетели в Dancing Stars 2014 миналата вечер. Ути Бъчваров взе изключително смело решение - той ще остане в хитовото предаване, въпреки всички лекарски предупреждения и забрани. "Това шоу заслужава нашия танц" сподели Ути пред журито, секунди след като завърши перфектната си самба, която го класира на второто място.

 

 

"Танците се научават, душа не се преподава" отвърна Галена Великова, а 10-ката на Илияна Раева каза всичко и без думи. Водещият превъзмогна болката с усмивка, наложи си желязна самодисциплина и на всичкото отгоре, поднесе по един коктейл на журито!

 

 

 

 

Вечерта беше белязана и от първото изпълнение на Сани Жекова, което беше на олимпийска висота. Тя успя да отключи срамежливостта си и показа изключително поведение и невероятна увереност и артистичност в танца. След изпълнението си Сани получи заслужено признание от всички членове на журито, а Илиана Раева я нарече "велика личност".

 

 

Албена Михова получи прозвището "жената хеликоптер", заради феноменалното си изпълнение, а нейният партньор Петко нарече "шофьора на хеликоптера".

 

 

 

 

Мариан се подложи на подводни упражнения за самба ханш, а Нана вдъхнови зрителите със своя джайв и накара Мутафчиев да я нарече "дивак". Той изрази възхищението си към нея и самоиронията, с която тя преминава през трудностите в живота и трудните тренировки на сцената на Dancing Stars.

 

 

Най-много точки обаче събра сексапилната самба на тандема Михаела и Светльо и стана победител на вечерта. Най-малко точки от журито получиха Милко и Елена, Мика и Тодор. Учудващо победителите от първия лайв Дарин и Ани също са застрашени от елиминации и ще се борят за зрителския вот.

 

 

Кой ще отпадне на вторите елиминации в Dancing Stars, ще разберем в четвъртък от 20.00 часа по Нова.

 

 

Чети и: Цеца Ражнатович подготвя невиждано шоу

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу