Горещи танцьори на дансинга на FANTA Dance Festival 2014

 

Вдъхновяващи уроци, зрелищни спектакли и горещи партита – FANTA Dance Festival

 

 

В продължение на четири дни, от 8 до 12 май, разположени в няколко зали, едни от най-добрите танцьори и инструктори в сферата на горещата салса, дивия хип-хоп, брейк, пъргавия суинг, изкусителната ча-ча и още много познати и нови стилове ще ни завъртят във вихъра на танца и ще ни оставят без дъх в рамките на FANTA Dance Festival. Зрелищните спектакли ще ни държат на ръба на седалката и ще ни подготвят за щури партита до ранни зори.

 

 

За всички, които чакат с нетърпение и тазгодишното издание на любимия си фестивал или пък за онези от вас, които искат да опитат нещо ново, пасът за всички уроци, шоу програми и партита е на цена 120 лв.!

 

 

 

 

Не се съмняваме, че повечето от вас са добре запознати с огнения талант на регетон кралете Dominican Power. Въпреки че това не е първото им идване в страната, те имат с какво да изненадат всичките си фенове. Италианската формация постоянно развива стила си, като заимства движения от хип-хоп, кръмп, денсхол, хаус и ги смесва със салса, което ги прави уникални и неповторими.

 

 

Харизматичните танцьори зареждат публиката и учениците със всяко едно свое участие и предават емоцията от танца чрез всяко свое движение. Родом от Санто Доминго, основателят на формацията Chiquito твърди, че във вените му тече салса. И тази година звездата от Улични танци 2 идва на FANTA Dance Festival с отбора си, за да ни зашемети с уникалния си стил, визия и движения.

 

 

 

 

Световните бачата шампиони Andrea и Silvia също ще са сред гостите на FANTA Dance Festival. Италианците са на сцена заедно от 2008 година. Енергията на Андреа и елегантността на Силвия създават изключително въздействащи хореографии със спиращи дъха акробатики, които държат всеки зрител под напрежение до последния акорд на музиката. Експлозивната двойка ще ви открие един нов свят и ще ви запознае с истинската романтика в бачатата!

 

 

Още един от най-известните танцьори в света ще бъде гост на десетото издание на FANTA Dance Festival. Наричат го „най-добрия салса танцьор“. Той е неповторим, уникален и впечатляващ. Той е Franklin Diaz. Ученик на легендарния баща на мамбото Eddie Torres, Франклин е едно от най-познатите и обичани имена на американската латино сцена. Той не просто преподава движения, той ни кара да усетим музиката и да се впуснем в нея. Тази година той ще представи на българската публика хипнотичните си движения в мастър-класове и ще запознае аудиторията с разбиранията си за музика и танц.

 

 

 

 

Това е само малка част от танцьорите и инструкторите, с които ще ни срещне FANTA Dance Festival този май. Очаква ни разнообразна и зрелищна шоу програма, вдъхновяващи уроци и шеметни партита. Екипът на Fanta Dance Festival обещава и тази година четиридневната фиеста да остави следа във всички ни и да ни накара отново да очакваме с нетърпение следващите изненади.

 

 

Чети и: Михаела Филева и Светльо с най-добра самба

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу