Пътуване до планетата на музиката с нови композиции

 

Началото ще бъде дадено на 24 април в Sofia Live Club

 

 

В първия си концерт за 2014 година JP3 ще поканят публиката на пътуване до планетата на музиката, като представят първите готови композиции от предстоящия си нов албум със заглавие „Between the worlds“. Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов ще очакват меломаните на борда  на Sofia Live Club на 24 април, когато за първи път ще бъдат представени 5 нови пиеси.

 

 

Новите заглавия от триото, които звучат като обещание за щастие, са: „Between the worlds“ (както ще се казва и следващият албум на JP3 ), „The third day of the year“, „New Step“, „Minority Blues“, „The time is now“. Една от композициите, които ще представят музикантите от сцената на Sofia Live Club, е написана от Веселин Веселинов-Еко, а музиката за останалите е дело на маестро Живко Петров.

 

 

На концерта между световете ще звучат и добре познатите „Understandable“, „Poison“, „It's a Dream“, „Follow the Sun“. Триото работи и по няколко джаз стандарта, които на 24 април ще бъдат изпълнени в нов прочит, носещ забележителния отпечатък и звучене на JP3.

 

 

Чети и: Конкурсът "Мис Национален отбор" стартира през май

 

На 24 април с първите композиции от „Between the worlds“ почитателите на JP3 за няколко часа ще бъдат в приятно състояние на безтегловност между два свята – този, който обитаваме, и фантастичния свят на музиката. Полетът е насрочен за 22:00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място, в деня на събитието.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу