Tехно бус за Future Heroes

 

Метрополис отново подаряват безплатен транспорт на всички, които ще се потопят в бъдещето на електронната музика

 

 

Безплатен Технобус отново ще бъде на разположението на всички притежатели на билети за партито Future Heroes на 31 май. В последния ден от май Metropolis ще закрият сезона с един от най-силните си парти брандове в Sofia Sound Factory – модерен завод за хладилна техника в центъра на индустриална зона, който те превръщат във фабриката за звуци от бъдещето.

 

 

За удобството на всички фенове между 21.00 и 03.00 часа Технобусът ще тръгва от площад Александър Невски и ще минава през още три спирки – ЦУМ, Лъвов мост и Централна гара, на всеки 45 минути. Всички, които се качат на него, ще се озоват сред тежките вибрации и завладяващите мелодии в музиката на Ilario Alicante, Julian Jeweil  и Timmo - представители на престижни лейбъли като Cocoon, Minus, Plus8 и Drumcode.

 

 

От българската гордост – Timmo, публиката може да очаква нови зарибяващи звуци от последното му EP – We Beat On. То излезе на бял свят през април с печата на Drumcode и с изключителната подкрепа на самия Adam Beyer, който е един от най-върлите фенове на музиката на Валери.

 

 

Другите двама госта пък вече изразиха в социалните мрежи нетърпението си да се срещнат за първи път с българската публика. Само преди дни откритието на Свен Вет Julian Jeweil се оказа сред звездния лайн ъп на клуб ENTER. В Ибиза, а Ilario Alicante обяви специалното си участие в грандиозното откриване на сезона за престижните Cocoon-понеделници в клуб Amnesia на острова-център на световната техно култура.

 

 

Технобус –  Sofia Sound Factory – Future Heroes – време е за парти!

 

 

Чети и: Steven Seagal Blues Band на живо в София

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу