Sarah Brightman идва за първи в България

 

Най-продаваното женско сопрано в света с грандиозен спектакъл в Арена Армеец

 

 

Sarah Brightman, пристига в София с грандиозен концерт на 12 ноември в Арена Армеец. Събитието е част от световното ѝ турне Greatest Hits Tour.

 

 

Sarah Brightman е звезда от международен ранг, адмирирана за своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), както и за впечатляващите си актьорски и танцови изяви. С над 30 милиона продадени копия в цял свят и 11 албума, изпълнителката на вечните “Time to say goodbye” в дует с италианския тенор Андреа Бочели и "The Phantom of the Opera" с Антонио Бандерас, има несравними постижения и отличия и е всепризната като един от най-значимите артисти на нашето време.

 

 

Sarah е и първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските Игри – “Amigos Para Siempre” с José Carreras (Барселона, 1992) и “You and Me” с Liu Huan (Пекин, 2008).

 

 

"Аз не съм мечтател. Аз съм преследвач на мечти" – споделя Sarah за себе си. И това не са просто думи – вече над 30 години талантливата британка безспирно и страстно преследва артистичните си цели в търсене на нови креативни измерения в музиката. Освен с магнетичния си и удивителен глас, Sarah е известна и с красивите си музикални спектакли, потапящи в удивително и неповторимо изживяване.

 

 

Чети и: Концертът на AYO се мести в JOY Station

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу