Братовчедката на 100 Кила се пробва за X Factor

 

Тригодишен чаровник е талисманът на музикално шоу №1в морската столица

 

 

Братовчедката на един от най-нашумелите рапъри – 100 Кила, се яви на кастингите на музикално шоу №1 X Factor тази сутрин във Варна. 14-годишната Габриела се занимава с музика отскоро, но за сметка на това вече е убедена, че в бъдеще иска да  изпълнява рап и дори да надмине братовчед си.

 

 

 

 

Тригодишно момченце също посети първия и един от най-значимите етапи на шоуто, за да даде кураж на своята майка – 29-годишната Галина от морската столица. С усмивка Галина споделя, че решава да се яви на кастинг, въпреки че нейният съпруг не одобрява това решение – защото я ревнува, a освен това в момента е в командировка.

 

 

На кастигите пред екипа се представи и мъж със специална прическа за  случая – със символа „X”, а той споделя, че е свалил цели 10 килограма за представянето си. Млада жена, завършила актьорско майстворство, също беше сред кандидатите за слава.

 

 

Отново стотици кандидати очакваха екипа на музикалния формат тази сутрин във Фестивален и конгресен център Варна, а много песни и трепетно вълнение  не липсваха през целия ден.  Част от тях опитват късмета си за втори път, а не липсваха и такива, убедени, че ще спечелят сърцето на зрителите – още от този етап на формата.

 

 

на 6-ти юли, кастингите за X Factor във Варна продължават, а екипът очаква още талантливи кандидати във Фестивален и конгресен център Варна .

 

 

Чети и: Новите спортни талисмани на България

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу