Сюзън Сарандън имала в афера с Дейвид Бауи

 

Двамата били гаджета през 1983 година

 

 

В дългия списък с любовни завоевания на ексцентричния музикант Дейвид Бауи вече можем да запишем още едно име – това на Сюзън Сарандън. Актрисата сама разкри този факт в интервю за The Daily Beast. Съвсем чистосърдечно звездата споделя, че въпреки че се е омъжила твърде рано може да се похвали си интересни забежки с някои известни и доста интересни хора – актьор и рокмузикант.

 

 

Пред изданието актрисата разказва, че въпреки любовните си авантюри винаги е била моногамна. След като потвърждава, че рок звездата е Бауи тя не си спестява суперлативите за него, определяйки го като „необикновен”:

 

 

"Бауи е много интересна и ярка личност. Той е талант и художник,  и… просто е страхотен", казва Сарандън. Искрите помежду  припламнали през 1983 –та година, когато двамата снимали филма на ужасите "The Hunger".

 

 

Бауи отдавана не крие своята бисексуалност, като сред партньорите му е и Мик Джагър, с когото съпругата на Дейвид – Анджи даже ги заварила в леглото. Вместо да вдигне лют скандал тя им предложила кафе.

 

 

Чети и: Еминем взриви Уембли

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу