Hypnotic подготвят нов проект

 

Чаровниците изненадаха бургаската публика с неочакван флашмоб

 

 

Популярната българска струнна група Hypnotic изненада малки и големи по време на придобиващия все повече популярност у нас "черен петък". Hypnotic станаха част от флашмоб в един от моловете на град Бургас и се превърнаха в основен акцент на събитието, посветено на Хелоуин и големите разпродажби. Танцьори демонстрираха красивa хореография под изисканите звуци на двете нови пиеси, които дамите изпълниха за пръв път на живо, Viva La Vida (Coldplay) и Prepárense (Пиацола). Kласическия привкус разчупиха не само музикантките с разпознаваемия за тях кросоувър стил, но и брейк танцьори, които се включиха с акробатични салта.

 

 

С участието си в морския град, Hypnotic  още веднъж опровергаха клеветите около името си и метафорично се присмяха на появилите се спекулации, че групата се е разпаднала. Музикантките непрестанно афишират факта, че не само творят по нови музикални подаръци за меломаните, а и присъстват като специални гост-музиканти на големи частни събития в столицата, с което за пореден път доказват, че освен грациозно, са стъпили и стабилно на класическата и поп сцена у нас.

 

 

Момичетата са повече от активни и в социалните мрежи, откъдето разбираме, че скоро предстои представяне на съвсем нов проект с марката Hypnotic, зад който седят Мария Новева – цигулка, Бистра Копринкова – виола и Марина Хинова – виолончело. През последния месец виолата и челото на групата музицират на едни от най-големите европейски сцени за класическа музика, заедно с оркестрите, от които са неизменна част. Мария Новева е отговорна за новия проект, както и за изцяло обновения репертоар на групата, вдъхновен от класически произведения, но с тотално нов и модерен прочит.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу