Силвия Кацарова: Ана-Мария беше 5 пъти по-добра от Жана Бергендорф!

 

Естрадната певица отпразнува двоен юбилей с голям концерт на 31 октомври

 

 

“Харесвам Жана Бергендорф, но Ана-Мария е 5 пъти по-добра” -  това сподели певицата Силвия Кацарова за впечатленията си от предишния сезон на "X Фактор" в специално интервю за Bg Music Channel, в което разказа за юбилейния си концерт и какво е мнението ѝ за шоупрограмите в националния ефир.

 

 

"Тези формати дават празни надежди, но след това няма продуцентски компании, които да ви поемат и лансират", каза певицата на водещия на Bg Music Channel – Лазар Вълчев на чаша вино в любимата ѝ сладкарница. "Не желая мен да ме пускат медиите, по този начин ще има възможност да пускат младите. Публика имам достатъчно", каза още певицата.

 

 

Силвия Кацарова ентусиазирано разказа за двойния си юбилеен концерт, с който отпразнува своята 60-годишнина и 40 години на сцена. Той се състоя в зала 1 на НДК на 31 октомври. На него тя събра и почете всички музиканти, с които е работила през годините, и вдъхна нов живот на позабравени песни от близкото минало:

 

 

"17 дена дъжд" по текст на Живко Колев. Тази песен беше забранена заради текста „Купих си бански костюм чрез връзки от ЦУМ“. „С този концерт завърши целият ми житейски път. За друг такъв концерт едва ли ще имам сили“. На 60 години певицата е разбрала какво е най-важното за нея – любовта на публиката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу