Анголското танго на Изабел и Фелисиен превзема Пловдив

Kizmas Sensual Weekend

 

 

От 5-и до 7-ми декември в Пловдив ще гостуват едни от най-търсените инструктори по кизомба Изабел и Фелисиен. За три дни градът под тепетата ще бъде в прегръдката на анголското танго. По време на Kizmas уикенда, танцьори от цяла България ще имат възможността да посетят над десет часа уроци и три горещи партита.

 

 

Горещият уикенд започва в петък (5-и декември) с шумно парти в небезизвестния клуб Библиотеката. Афро емоциите продължават в събота и неделя с уроци и партита в хотел Империал, който е любезен домакин на най-голямото кизомба събитие за годината.
Гост-инструкторите от Франция  са добре познати на кизомба танцьорите и последните години водят уроци на най-големите фестивали по света. За Изабел и Фелисиен кизомба е любов от пръв поглед и емоция, която ги свързва преди години.

 

 

 

 

Изабел се занимава с различни танци от съвсем малка. Танцува афро танци, хип-хоп, салса и последните години се посвещава изцяло на кизомба, която я свързва с Фелисиен, който също танцува през по-голяма част от живота си различни стилове. Фелисиен танцува от 11-годишен бални и суинг танци, по-късно латино и аржентинско танго. Двамата създават свой уникален стил в кизомба, който ги изразява като танцьори и хореографи. Те се открояват с иновативен стил  повлиян от танците, с които са се занимавали, но здраво стъпил на основите от анголското танго.

 

 

Чети и: Магична нощ за феновете на Графа

 

 

Събитието ще бъде наситено с много афро емоции,но любителите на танци ще имат възможност да посетят и уроци по бачата с инструктори от български школи, които ще се включат в незабравимата предколедна фиеста. В неделя София ще бъде домакин на последното парти от уикенда, което ще бъде в  бар Event Hall от 22 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу