Талантите от X Factor щурмуват страната по празниците

 

Книжка за мотор, екскурзия до Америка и любимият човек са част от коледните пожелания на финалистите

 

 

За първи път тази година финалистите в X Factor няма да почиват – родното Черноморие, сцената на „Българската Коледа” и дори Кукленият театър са част от местата, на които талантите ще се изявят в празничните дни.

 

 

Още утре, 22-и декември, Георги Бенчев, Невена и Михаела ще изненадат децата от Столичния Куклен Театър, където в края на представлението Дядо Коледа ще доведе не кой да е, а тримата финалисти. През изминалата седмица в инициативата се включиха Рафи и братята Иво и Пламен.

 

 

На следващия ден, 23-и декември, Михаела ще бъде част от модно ревю на Диляна Попова за тоалети за езда. В деня на Коледа, шестимата финалисти – Невена, Георги Бенчев, Михаела, Иво и Пламен, Мирян и Славин, ще станат част от традиционната благотворителна инициатива под патронажа на президента Росен Плевнелиев „Българската Коледа”, където ще изпълнят обща песен.

 

 

Морската столица ще посрещне Славин, Невена, Михаела и Траян на 26-и декември, когато четиримата ще зарадват своите почитатели в един от варненските молове. Веднага след това, на 28 декември, обиколката им по родното Черноморие ще продължи към Бургас. С участия някои от финалистите ще посрещнат и Новата година – 2014 година Невена, братята Иво и Пламен Добреви и Траян ще изпратят на площада в Габрово, където ще бъдат специални гости. Новата 2015 пък Славин ще посрещне отново на морска дестинация – Поморие, където площадът ще бъде огласен от истински рок заряд.

 

 

 

 

Въпреки наситената програма обаче, финалистите вече са направили и дълъг списък с коледни мечти и желания. Собствена песен, видео, екскурзия до Америка и шофьорска книжка за по-малкия Добрев е амбициозният план на братята Иво и Пламен. Книжка за мотор пък е мечтата на рокаджията Славин, който не крие увлечението си по екстремни изживявания. По-екзотични изглеждат мечтите на Георги Бенчев, който признава, че ако можеше да избира къде да посрещне Нова Година, би избрал Хаваите. По-скромна в желанията си е дамската половина от финалистите – Михаела ще прекара Коледа с любимия човек, а именно – Иван Кобаков от 4U, а Невена признава, че тази година тя ще направи питката за Бъдни вечер. Със семейството ще посрещне Бъдни вечер и Мирян, когото вече всички в Севлиево очакват с нетърпение.

 

 

Чети и: Балет "Тодес" идва с нов спектакъл

 

 

Не пропускайте и големия коледен концерт на финалистите в X Factor на 24-и декември по Нова, 20.00 ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу