"Грозното пате" за деца и родители

 

В спектакъла ще чуете цигулката на Васко Василев

 

 

След участието си в хитовата песен "Духът е в теб", в изпълнение на Поли Генова и Ненчо Балабанов, част от саундтрака на популярния български мюзикъл "Аладин", цигулката "Амати" на световноизвестния български цигулар - Васко Василев, ще свири в новия мюзикъл за деца и възрастни „Грозното пате“.

 

 

След невероятния успех на „Аладин“, Васко Василев лично предложил на композитора и продуцент Марио Балтаджиев да изсвири една от вълнуващите музикални партии в „Грозното пате“ – „ Три минути“, изпята от Поли Генова. Композиторът написал нотите и ги изпратил в Испания. Василев с огромно удоволствие ги изсвирил и записал парчето. Това невероятно изпълнение ще Ви развълнува и ще ви накара да заобичате истински Грозното пате.

 

 


Ще Ви помогне да подкрепите различните и правото им на пълноценен и стойностен живот, каквото е и основното послание на спектакъла. Ще откриете красотата като смисъл на живота, копнежът към свободата, любопитството към света, като мотив за усъвършенстване, стремежът към мечтите и полета на духа.

 

 

 

 

"Да си различен не е престъпление. Всеки е красив по своему и трябва да бъде приеман такъв, какъвто е. Всеки носи своя талант.Един ден грозното патенце до вас може да се окаже красив лебед". Това ни казват и изпяват от сцената невероятните: Поли Генова, Ненчо Балабанов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Марина Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов.

 

 

Чети и: Мира Кацарова празнува музиката на Били Холидей

 

 

"Грозното пате" е реализирано от създателите на хитовия и обичан от децата мюзикъл „Аладин“. Либретото е дело на Иван Ангелов. Музиката – на Марио Балтаджиев. Режисьор на мюзикъла е Надя Асенова, хореограф – прима балерината Татяна Янева. Сценография и анимация – Кънчо Касабов. Невероятните костюми са дело на Антония Попова.

 

 

Премиерните представления на мюзикъла са на 25 и 26 април от 11:00ч. на сцената на Модерен театър.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу