Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев - акустично

 

Спектакълът е част от Празници на изкуствата Аполония 2015

 

 

На 2 септември в програмата на фестивала "Аполония" в Созопол ще се състои премиерата на най-новия проект на Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. – акустичен концерт – спектакъл със специални гости Мариана Попова и Александър Филчев – Санеца. Начало е 21:00 часа.

 

 

В проекта са включени песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, убийствено добрата дуетна балада „Несбъдване”,  акустични версии на световни хитове и много смях в разговорите на бандата и Христо Мутафчиев.

 

 

Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализарат съвместни проекти на музикалната и театрална сцена. Първият им изключително успешен unplugged концерт "Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р." е на „Варненско лято” 2008 г., следват концерти в летния театър Пловдив, „Аполония” Созопол, десетки концерти в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай морнинг  и мн. др. Актьорът участва във видеоклиповете на бандата „Добро момче” и „Коледа”.

 

 

Акустичният  концерт-спектакъл на „Аполония” отново ще бъде изпипан с безкомпромисна класа във всички компоненти  – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика.

 

След успеха и на последните два концерта на групата в летните театри във Варна и Бургас и само седмица след акустичния концерт – спектакъл на „Аполония”,  Б.Т.Р. стартират и есенните концерти. Рок музикантите ще забият на 9 септември на сцената на лятно кино „Септември” , Стара Загора, с двучасов концерт с популярните и нови хит сингли на групата и впечатляваща мултимедия.    

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Шоу