SeeMe се завръща в София за 8-ми път

 

Най-голямата музикална конференция в Югоизточна Европа ще събере представители на музикалната индустрия в София през декември 2015

 

 

След малко над година пауза, Музикалната конференция на Югоизточна Европа, SeeMe, се завръща в датите 2-ри и 3-ти декември и ще събере отново артисти, банди, диджеи, продуценти, клубни промоутъри, мениджъри на лейбъли, професионалисти и любители от бранша за осми път в София.

 

 

Фокусът на конференцията тази година: Да индентифицираме и споделим успешните бизнес модели в българската музикална индустрия, свързани с реализация на продукти и услуги както на територията на България, така и в областа на музикалния експорт. Да споделим виждането си за бъдещето в следващите 3-5 години и да създадем нови запознанства, а защо не и успешни нови партньорства.

 

 

Музикалната индустрия е постоянно развиваща се сфера, която изисква от експертите си да развиват своите знания, да разширяват социалния си кръг и да са в крак с последните тенденции всеки ден. Музикалният бизнес става по-всеобхватен и по-комплексен, взимайки предвид все повече външни фактори като околната среда, дигиталните технологии и социалните медии.

 

 

Освен с възможността за създаване на полезни контакти, SeeMe предлага и решения на изискванията на бързо развиващата се музикална индустрия и добавя удоволствие от новите знания чрез работилници, презентации и дискусии.

 

 

Запазете датите 2-ри – 3-ти декември за още една доза музикални срещи и бъдете с нас на SeeMe 8.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Шоу