Дует Авеню с концерт във Варна

 

Заки и Боби ще представят новото си парче „Свобода“ и някои от любимите парчета в нов аранжимент

 

 

Дует Авеню ще се отправи към нови срещи с фенове през месец декември. Новите дати включват Русе (9 декември), Варна (11 декември) и Пловдив (12 декември). В началото на лятото Боби и Заки си дадоха почивка от музикалната обиколка с желание да концентрират енергията си в работа над нови проекти. Сега те продължават своята музикална обиколка, добавяйки своя нов сингъл. В залата на Фестивален и конгресен център почитателите на Авеню ще имат възможност да чуят на живо „Свобода“ и някои от най-добрите парчета на дуета, разработени в нов аранжимент за поредицата от концерти.

 

 

„Свобода“ се ражда през летните дни -  време на отдих за по-голямата част от хората, но не и за Боби и Заки. Парчето, което задава нови хоризонти, ще бъде лайтмотив на новите концерти от Авеню Турне.

 

 

 

 

„Текстът и музиката към песента вероятно са продиктувани от някакъв дълбок порив към свобода. Дали става въпроса за освобождаване на духа, тялото, сетивата или друг вид енергия? Всеки ще разчете и усети това, което отговаря на неговите търсения в определен момент или както се пее – „в миг от вечността“. Надяваме се усещането, че публика и музиканти летят заедно над безкрайната морска шир – подобно на видеото към „Свобода“, да бъде повторено и в градовете, с които ще продължим турнето“, споделят момчетата от Авеню.  

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:  

Още Шоу