Деси Тенекеджиева и приятели с концерт в Paradise Center

 

Изпълнителката ще пее в мола на 19 декември

 

 

„Деси Тенекеджиева и приятели” - концерт за Коледа на 19-ти декември от 19:00 ч. в Paradise Center. Това е само началото на богатата коледна програма, която най-модерния и стилен търговски център е подготвил за  своите посетители. На Коледния концерт Деси Тенекеджиева ще пее заедно с Gospel Chorale със солист-Весела Янева. Това се млади и много талантливи певци и най-вече добри приятели.

 

 

Специален гост на спектакъла ще бъде и най-знаковото име на варненската клубна соул и джаз сцена Нейчо Петров- Реджи.  Маестро Страцимир Павлов отново ще бъде музикален продуцент и ще застане начело на Госпъла и бенда, в който влизат още известния барабанист Валери Ценков и китариста Чавдар Гочев-Чарли.

 

 

На 19-ти декември, в Коледния концерт ще прозвучат акустични и атрактивни версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни, както  и парчета от албума “Crazy Butterfly”. А Gospel Chorale  ще представи емблематични афро-американски спиричуали. Коледните песни и специалната сценография подготвена от Огняна Серафимова, ще ни пресъздадат една приказна Коледа. Богатата  мултимедия също е неизменна част от магнетичните концерти на Деси Тенекжиева.

 

 

Заредете се с Коледно настроение с концерта на „Деси Тенекеджиева и приятели”. Paradise Center ви очаква!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:  

Още Шоу