Насекомикс представят "Великани и джуджета"

 

На 11 февруари е премиерата и на клипа към песента им "Middle Finger Class"
 

 

На 11 февруари от 19:00 часа Насекомикс ще представят актуалния си албум „Великани и джуджета“ в Младежкия театър. Това е една от първите възможности за феновете на групата да чуят и видят на живо песните от новия албум след неговата камерна премиера през лятото.

 

 

Музиката във „Великани и джуджета“ ни доближава до някои от най-интересните и магични природни местности в България. Част от записите за албума са осъществени на места като светилището при Татул, където се предполага, че се намира и гробът на самия Орфей, пещерата Утробата, местността Глухите камъни, Белинташ и Чудните мостове.

 

 

По време на предстоящия концерт ще бъде и премиерата на видеоклипа към песента "Middle Finger Class", която е част от саундтрака към филма на Ивайло Христов „Каръци“. Премиерата на самия филм, който вече спечели няколко награди и събра адмирациите на публиката и критиката от няколко международни фестивала, ще бъде през март. Във видеото към песента на Насекомикс са включени няколко момента от филма, а останалите кадри са заснети от Емил Христов, който е снимал и „Каръци“. Режисьор на клипа е Тома Вашаров.

 

 

Преди Насекомикс да се качат на сцената на 11 февруари, концертът ще започне с изпълнения на специалния им гост от Берлин – Анка Гнот.

 

 

Освен с музика на живо, на 11 февруари Насекомикс ще зарадват своите почитатели и с нови издания на албумите си.

 

 

Насекомикс са:

 

 

Андрония Попова-Рони – вокал, акордеон

Михаил Йосифов – китара

Георги Дончев – бас

Александър Даниел – ударни

 

 

В момента групата работи по нов сайт, на който ще бъдат достъпни и специалните им мърчандайз продукти. Първото нещо, което феновете могат да си купят още след концерта в Младежкия театър, са ръчно брандирани суичъри.

 

 

Автентичният звук на Насекомикс и техният нов албум „Великани и джуджета“ ви очакват – на 11 февруари в Младежкия театър от 19:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:  

Още Шоу