Andy C - една незабравима нощ в София

 

1200 фенове се забавляваха до зори с любимия си дръм енд бейс ди джей

 

 

Столичното Студио Орфей събра позитивната емоция на стотици фенове, дошли да споделят първото парти в София на един от най-добрите диджеи на световната сцена - Andy C. Залата и дворът едва побраха феновете, които дойдоха да се забавляват със звездаъа и неговия колега Hamilton. Водещ на шоуто бе MC Tonn Piper, а в програмата се включиха и ди джеите на HMSU.

 

 

Партито бе с ранен старт в 22:30, а първите два часа бяха отредени за сетовете на EXo и Targy, след което стартира Hamilton. Той подобаващо подготви публиката с мега мощни парчета от актуалния репертоар на световната басс сцена.

 

 

 

 

Излизането на специалния гост Andy C на сцена бе приветствано по начин, достоен за най-великите музиканти - гора от ръце и радостен вопъл. Гостът бързо овладя настроенията и поведе феновете в една невероятна одисея от мелодия и звуци, която кулминира в истински екстаз. Публиката сякаш се превърна в едно гигантско същество, което си говореше с MC Tonn Piper на съвсем правилен английски и приветстваше парче след парче от умелия микс на Andy C. В невероятния и динамичен микс се чуваха както чисто нови неиздавани песни, така и онези любими на всички хитове, познати като класика в жанра.

 

 

Програмата закри родното дуо High Roll, което доказа, че световното ниво е минимума, което може да предложи. Двамата ди джеи Mocks и Konspirator умело комбинирах с добре познати хитове и собствена продукция от каталога на Formation Records.

 

 

Утрото завари залата все още пълна с над 500 човека, а в продължение на часове посетителите вече изразяват своето въодушевление и радост от преживяното.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Шоу