Футболен турнир в Paradise Center

 

Звездното шоу ще се проведе на 15 септември

 

 

За втора поредна година Paradise Center и музикална телевизия BG Music Channel продължават инициативата „Спортувай с БГ музика“. Каузата, зад която застават търговския център и музикалната телевизия, е да стимулира младите хора в България да спортуват по активно и да слушат хубава българска музика. Кампанията е насочена не само към младите, но и към техните родители, които трябва да мотивират своите деца да спортуват по-активно.

 

 

Тази година звездния турнир по футбол ще се проведе и в контекста на инициативата София – Европейска столица на спорта 2018. В състезанието ще участват едни от най-популярните и обичани български изпълнители. Те ще премерят сили на футболното игрище заедно с младежи, родители и гости на Paradise Center, които заявят интерес към спортната надпревара.

 

 

Желаещите да се включат в състезанието с любимите звезди на футболното игрище, могат предварително да се запишат за участие до 11 септември на място в зала „We play", намираща се на ет.1 в Paradise Center. Бъдете част от инициативата „Спортувай с БГ МУЗИКА“ в годината на Европейското първенство по футбол.

 

 

Чети и: Локомотив София 1929 почиства „Надежда“

 

 

Звездният турнир ще се проведе на 15 септември от 15:00 ч., а награждаването на победителите ще бъде в 19.00 часа на водната сцена в Paradise Center. За всички участници във футболната надпревара и гости на търговския център вечерта ще завърши с празничен концерт с участието на известни и любими български изпълнители.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Шоу