Пуснаха билетите за концерта на Лепа Брена в София

 

Символът на сръбската музика ще зарадва феновете си на 18 декември

 

 

Легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена ще покори родната публика с Best Of концерт в „Арена Армеец“. Мащабното събитие, за което звездата подготвя специална голяма изненада за всички присъстващи в залата, ще бъде на 18 декември. Билетите за уникалното шоу са в продажба от днес.

 

 

Певицата, която през 90-те събра повече от 100 000 души на Националния стадион „Васил Левски“ за един исторически концерт, сега се завръща по-сияйна и вдъхновена от всякога, за да предаде заразителната си енергия на публиката в най-голямата зала у нас. Легендарните хитове „Ti si moj greh“, „Luda za tobom“, „Jugoslovenka“, „Bosanac“, „Mače moje“, „Ja nemam drugi dom“ ще прозвучат отново, за да вдигнат на крака многобройните фенове на една от най-големите звезди на балканската музика.

 

 

Освен любимите песни, се очаква сръбската мегазвезда да изпълни за първи път у нас и парчета от новия албум, който се предвижда да излезе на пазара съвсем скоро. Лепа Брена, която вече 35 години е на върха, обещава шоуто ѝ в Арена Армеец да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Шоу