Snoop Dogg и още нови имена на Sziget

 

Програмата за 20-тото издание на любимия фестивал е почти пълна

 

 

Стиловото разнообразие е гарантирано с току-що потвърдилите имена, сред които са Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield и SebastiAn.

 

 

Калвин Кордозар Броадус, по-известен като Snoop Dogg лесно може да бъде описан с определението ”крал на гангстерския рап”, истинска икона, продал над 20 милиона албума по целия свят. Рапърът е един от най-успелите артисти на САЩ и планира да издаде своя най-нов албум Reincarnated до края на годината.

 

 

Бандата на Дерик Уибли Sum 41 е ясен и неоспорим избор на младото поколение пънк фенове. Дерик ( който, както всички знаем, е бивш съпруг на поп-пънк принцесата Аврил Лавин) основава групата през 1996 година в Аякс, Канада, заедно с барабаниста Стив, като бързо се превръщат в лидери на жанра днес.

 

 

SebastiAn е френски музикант, ди-джей и продуцент, който твори най-вече в областта на модерната електро хаус сцена. Освен, че е станал неделима част от фестивалите за електронна музика със своите специални ремикси, парчета на SebastiAn могат да се чуят в няколко филма и дори видео игри. Дебютният му албум Total излезна миналия май, обирайки овациите дори и на музикалните критици.

 

 

Leftfield е легендарната формация на Нийл Барнс и е може би най-известната банда на британската парти сцена от 90-те години. След като продуцират едни от най-важните електронни парчета спират своята съвместна дейност, само за да могат да отпразнуват своето завръщане преди две години. Шоуто им със сигурност ще бъде невероятно изживяване както за по-старите фенове, така и за младите маниаци на електронната музика.

 

 

SebastiAn е само част от многото страхотни изпълнители от програмата на специалните Meduza Nights вечери на сцена A38. Ако сте фен на вече несъществуващата Meduza сцена, то със сигурност ще заобичате вечерите на новата сцена A38.

 

 

Още добри новини за феновете на електронната музика идват от току-що потвърдилите своето участие египетско транс дуо Aly & Fila и британският продуцент и ди-джей Lange, който идва заедно с Betsie Larkin за разбиващо шоу на Arena сцената.

 

Повече информация за фестивала и за билетите може да откриете на: http://www.szigetfestival.bg/ и  http://www.facebook.com/SzigetFestivalBulgaria

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу