"Jim Beam да ме няма" стартира днес

 

Графа стегна багажа и дим да го няма към лятното му турне

 

 

Днес (13 юли), стартира лятното турне на Графа „Jim Beam да ме няма“. Първата спирка от обиколката, която ще продължи до края на август, е клуба на Боби Турбото в Обзор - „Entourage Beach Bar”.

 

 

До края на месец юли турът ще премине през Planet Club, Варна на 14-ти, Брилянтин, Пловдив на 20-ти, басейн Леда в София на 21-ви, Dance Club Messalina в Поморие на 26-ти, Planet Club, Влас на 27-ми и Salsa Bar в Приморско на 28-ми.

 

 

През август предстои да бъдат посетени Summer Mood, Лозенец на 1-ви, Jukebox в Бургас на 4-ти, отново Варна, този път в Rappongi на 17-ти и още пет града, за които датите се уточняват.

 

 

Игра:  Спечели си билет за SPIRIT of Burgas!

 

 

На турнето с Графа отново ще са обичайните заподозрени - Борислав Бояджиев, известен като DJ Borche, Теа от Teabo Project и екзотичната Индира. На няколко от концертите специални гости ще бъдат Бобо и Печенката. Първият от тях, на който тримата изпълнители на супер хита „Дим да ме няма“ ще се появят заедно е софийският.

 

 

Специално за турнето „Jim Beam да ме няма“, Графа и екипът му са направили нови летни аранжименти на част от песните в репертоара му. Очертават се незабравими горещи нощи със стахотна българска музика и класно шоу.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу